Friday 24 March 2023

Свечана скупштина Друштва

Поштовани чланови Друштва,

SvecanaSkupstina15Свечану скупштину Друштва, која је увек била лепа прилика за окупљање, доделу награда и признања и предавања добитника Медаља СХД смо, због пандемије вируса, принуђени да одложимо за следећу годину. Уместо тога, презентацијом у електронском облику, која се налази на дну ове странице, осврнућемо се на рад Друштва у 2020. години, презентоваћемо предстојеће манифестације у 2021. години, саопштити имена овогодишњих добитника награда и признања СХД, и захвалити се институцијама које су помогле рад Друштва у овој години.

У години у којој су због пандемије вируса значајно смањене активности Друштва (отказане су 3 међународне конференције, Саветовање СХД, такмичења ученика, Априлски дани просветних радника Србије и Конференција младих хемичара) и умањена финансијска средства којима Друштво располаже, са много напора смо успели да одржимо редовно излажење наших часописа, рад секција и подружница и успешно организујемо учешће на Међународној хемијској олимпијади ученика средњих школа.

Зато се захваљујемо свим члановима који су својим радом и ентузијазмом омогућили да се реализују активности Друштва у овој години.

Такође се захваљујемо институцијама које су подржале рад Друштва у овој години, јер без њихове помоћи то не би било могуће.

Са посебним задовољством честитамо овогодишњим добитницима награда и признања СХД и желимо успех у даљем раду.

Награде и признања ће бити уручене добитницима на Свечаној скупштини 2021. године. Тада ће бити одржана предавања добитника медаља СХД за 2019. и 2020. годину.

Студенти добитници Годишње награде СХД треба да се јаве канцеларији Друштва путем електронске поште ради договора о преузимању новчаног дела награде. Такође, молимо све добитнике награда и признања који желе да их приме у електронском формату да се јаве канцеларији Друштва електронском поштом, ради договора о њиховом слању.

Председништво Српског хемијског друштва


Имена добитника награда и признања Друштва


Уколико не видите презентацију, преузмите је кликом ОВДЕ

 

Buy Kicks | Nike Air Force 1 , Sneakers , Perthenergy STORE